هدف عمده پرورش شتر استفاده از گوشت آن‌ها است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، مصطفی شاه‌حسینی معاون سازمان جهاد کشاورزی سمنان در جمع خبرنگاران گفت: سالانه ۵۰۰ تن شیر شتر در استان سمنان تولید می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به تغییر ذائقه مردم و استفاده از گوشت شتر در خانواده‌ها توجه به پرورش آن نیز در استان افزایش‌یافته است.

معاون سازمان جهاد کشاورزی سمنان افزود: به دلیل استفاده از شیر و دوغ شتر توجه به پرورش این حیوان بیشتر شده است و از سوی دیگر با ارسال این محصولات به استان های همجوار می‌تواند این امر در تحقق اقتصاد مقاومتی مردم حاشیه کویر موثر باشد.

مصطفی شاه‌حسینی گفت: پشم شتر در صنایع‌دستی کاربردهای فراوانی دارد و با توجه به طرح‌های توانمندسازی جوامع بومی و محلی استفاده از پشم شتر در تهیه انواع لباس و ملزومات کاربرد بیشتری یافته است.

وی اظهار داشت: در شرایط کنونی ۱۴ هزار نفر شتر در استان سمنان وجود دارد که سهم شاهرود از این تعداد هشت هزار نفر شتر است که مهم‌ترین بخش اقتصاد و درآمدزایی منطقه طرود و خارتوران این شهرستان را تامین می‌کند.

انتهای پیام / ق

سالانه ۱۵ هزار تن گوشت شتر در استان سمنان تولید می‌شود