فرماندار شهرستان دهلران خبر داد؛
آماده سازی زیرساخت‌های مرز چیلات برای تردد زائران اربعین

آماده سازی  زیرساخت‌های مرز چیلات برای تردد زائران اربعینبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام;سید حسینعلی موسوی فرماندار شهرستان دهلران بیان کرد: زیرساخت‌های لازم برای مرز چیلات این شهرستان تا اربعین امسال آماده می‌شود.

وی با بیان اینکه تاکنون 180 میلیارد ریال در این زمینه هزینه شده است اظهارکرد: زیر ساخت‌هایی همچون آب، راه دسترسی، تلفن و فیبر نوری برای مرز چیلات تا حدودی آماده است و این موضوعات تا اربعین به بهره‌ برداری کامل می‌رسد .

فرماندار شهرستان دهلران با اشاره به جدیت همه دولتمردان کشوری و استانی برای استفاده از مرز چیلات جهت سهولت تردد زائران اربعین اضافه کرد: در هفته‌های اخیر بازدید های زیادی از سوی مسئولان وزارت کشور، وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات از این مرز انجام شده و دستورات لازم در این خصوص داده شده است.

انتهای پیام/ د

آمادگی سازی زیر ساخت ها برای اربعین امسال