پس از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه‌ها
میزان ضایعات نان در شهرستان ساوجبلاغ 30 درصد کاهش یافت

به گزارش سرويس استان هاي باشگاه خبرنگاران، به نقل از روابط عمومی فرمانداری این شهرستان، محسن دهقان آزاد، افزود: طولانی‌تر شدن ساعات پخت نان، تنوع پخت، ایجاد رقابت و از بین رفتن پدیده قاچاق آرد دیگر ره‌آورد اجرای این طرح در ساوجبلاغ بود.
این مسئول گفت: شمار نانوایی‌های این شهرستان به 256 واحد رسیده است.
وی افزود: از ابتدای امسال تا پایان آذرماه، 7 هزار و 777 مرتبه بازدید از نانوایی‌های این شهرستان انجام شده است.
دهقان آزاد گفت: کار نظارت بر واحدهای نانوایی بیش از پیش انجام می‌شود.
وی افزود: کیفیت پخت نان، رضایت‌مندی مشتریان و بهداشت نانوایی‌ها در این بازدیدها بررسی می‌شود.
معاون فرمانداری ساوجبلاغ گفت: تمایل شهروندان این شهرستان اغلب به استفاده از نان سفید (نان پخته شده از آرد کم سبوس) است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در زمینه استفاده از آرد سبوس‌دار در ساوجبلاغ تبلیغات کافی صورت نگرفته است.
دهقان آزاد گفت: با توجه به اثرات مثبت استفاده از آرد سبوس‌دار در سلامت افراد، استفاده از این نوع آرد در نانوایی‌های این شهرستان در دست پیگیری است.
وی افزود: نمایشگاه عرضه کالا در دهه دوم اسفندماه امسال در ساوجبلاغ برپا می‌شود.
این مسئول گفت: در این نمایشگاه انواع اقلام مصرفی ضروری مردم از جمله پوشاک، میوه، خشکبار و مواد غذایی با 20 درصد تخفیف عرضه خواهد شد./ر