انتقال فسیل‌های ۶۵ میلیون ساله به موزه تربت حیدریه

انتقال فسیل‌های ۶۵ میلیون ساله به موزه تربت حیدریه

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ ابوالفضل مکرمی فر افزود : این فسیل‌ها که در سال ۱۳۹۴ در جریان کاوش علمی در منطقه پیشکوه تربت حیدریه کشف شده بود، برای جلوگیری از تخریب و تعرض از محل کشف به موزه تربت حیدریه منتقل شد.

وی گفت: بر اساس بررسی متخصصان گروه زمین شناسی دانشگاه آزاد مشهد این فسیل‌های صدفی و دو کفه‌ای متعلق به دوران دوم زمین شناسی یعنی دوره کرتاسه هستند و بخش‌هایی از پارک جنگلی پیشکوه در تربت حیدریه دارای ارزش و قدمت تاریخی است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی افزود : در دوره کرتاسه، آب و هوا گرم و معتدل بود و گیاهان پرگل و گیاهان نهان دانه در سطح زمین پراکنده شدند. در اواخر دوره کرتاسه برخی پستاندارن کوچک بوجود آمدند و همچنین دراین دوره دایناسور‌ها منقرض شدند.

انتهای پیام//م. ن
 
 

فسیل‌های صدفی به موزه تربت حیدریه انتقال یافتند