خضری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
کامیون‌داران معترض سیاسی نیستند/ رسانه‌های بیگانه مسائل داخلی ما را وارونه نشان می‌دهند

یرسول خضری عضو کمیسیون اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موضوع اعتصاب کامیون‌داران، اظهار کرد: این رانندگان خواستار رسیدگی مسئولان به مشکلاتی چون پایین بودن کرایه حمل و نقل، افزایش حق کمیسیون شرکت‌های باربری، افزیش بهای سوخت و کمبود سهمیه روزانه گازوئیل شده‌اند.

وی با تاکید بر ضرورت تسریع در رسیدگی به مطالبات این رانندگان، گفت: متاسفانه از اول خرداد ماه رانندگان کامیون در بسیاری از شهر‌ها اعتصاب کرده‌ و از حمل و نقل بار خودداری می‌کنند که این مشکل انتقال محصولات کشاورزی، مواد غذایی و سوخت را در برخی نواحی با اختلال روبه‌رو کرده است.

عضو کمیسیون اجتماعی با تأکید بر اینکه این کامیون‌داران معترض سیاسی نیستند، تصریح کرد: این افراد صرفا برای حل مشکلات صنفی و معیشتی خود اعتصاب کرده‌اند و خواستار حل این مسائل هستند.

وی ادامه داد: متأسفانه در چنین مواقعی رسانه‌های خارجی به دنبال آن هستند که مسائل داخلی ما را وارونه و آن طور که خودشان می‌خواهند، جلوه دهند.

خضری با بیان اینکه مطالبات کامیون‌داران کاملا به حق است و مسئولان ذیربط باید به خواسته‌های آنان توجه کنند، خاطرنشان کرد: رانندگان نیازمند حمایت دولت هستند و باید مطالبات آنان را مورد بررسی دقیق قرار داده و حل کنند.

انتهای پیام/