وزیر جدید سعودی، مردم عربستان را تهدید به تجاوز کرد!

وزیر جدید امور اسلامی سعودی، مردم عربستان را به تجاوز تهدید کرد!به گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، در حالی که ملک سلمان، پادشاه سعودی، عبداللطیف آل الشیخ را به عنوان وزیر جدید «امور اسلامی» منصوب کرده است، فعالان فضای مجازی ویدئویی منتشر کرده‌اند که او در آن در اظهاراتی بی‌شرمانه به مردم عربستان توهین می‌کند.

عبداللطیف آل الشیخ در این ویدئو می‌گوید: «به کسانی که شبهه‌افکنی می‌کنند و می‌خواهند این حکومت را سرنگون کنند (می‌گویم) بدانند که اگر این حکومت سرنگون شود به مرد و زن آن‌ها تجاوز خواهد شد.»

شایان ذکر است امروز شنبه، ملک سلمان در دستوری جدید به ایجاد تغییراتی در درون دولت سعودی پرداخت و علاوه بر انتصاب وزیر جدید امور اسلامی، محمد بن سلمان، ولیعهد این کشور، را -که گمانه‌زنی‌هایی درباره کشته شدن وی مطرح است- به عنوان رئیس شورای مناطق حفاظت شده کشور انتخاب کرد.

برای مشاهده فیلم مربوط به توهین وزیر جدید عربستان به مردم این کشور، اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام/

اظهارات توهین‌آمیز وزیر امور اسلامی جدید سعودی درباره مردم عربستان