برگزاری مراسم معارفه سرپرست جدید شهرداری در مرودشت

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از شیراز؛ پیکری فرماندار مرودشت در مراسم معارفه سرپرست جدید شهرداری مرودشت گفت: پس از مشخص شدن تعلیق شورای اسلامی شهر مرودشت، بر طبق وظیفه قانونی استانداری با انتخاب نیرویی باتجربه به‌عنوان سرپرست شهرداری مرودشت موافقت شد و از تمامی کارکنان انتظار می‌رود با توجه به ایجاد زمینه مناسب به شهروندان خدمات مناسب را رائه دهند.

همچنین لقمانی مدیرکل دفتر امور شهری و شورا‌های استانداری فارس نیز تصریح کرد: مردم از مسئولان انتظار دارند به آنان خدمات رسانی مطلوب ارائه شود.

حسن مهرابی سرپرست جدید شهرداری مرودشت نیز از حسن اعتماد استاندار محترم فارس قدردانی کرد و ادامه داد: آنچه منافع و مصالح شهر است و باید با مشارکت کارکنان شهرداری در توسعه خدمات شهری گام‌های موثری برداشته شود.

مراسم معارفه مهندس حسن مهرابی با حضور مدیرکل دفتر شهری و امور شورا‌ها استانداری فارس، فرماندار شهرستان مرودشت و کارکنان شهرداری برگزار و در حکمی از سوی استاندار فارس وی به‌عنوان سرپرست شهرداری مرودشت منصوب شد.

گفتنی است، مهرابی دارای فوق‌لیسانس مدیریت اجرایی و از کارمندان استانداری فارس بوده، که از سوابق وی می‌توان به سمت‌هایی ازجمله شهردار کوار، کارشناس دفتر امور شهری و شورا‌ها استانداری فارس اشاره کرد.
انتهای پیام/ت

معرفی سرپرست جدید شهرداری در مرودشت