آغاز برداشت از سطح بالغ بر 20 هزارهکتار محصولات زراعی پاییزه در شهرستان تربت جام
آغاز برداشت از سطح بالغ بر 20 هزارهکتار محصولات زراعی پاییزه در شهرستان تربت جامبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، اصغرخوشخو رعایت تاریخ کاشت، استفاده از ارقام مناسب، تغذیه مناسب و کشت با بذرکارمکانیزه، مدیریت صحیح مزرعه با حضور کارشناسان پهنه در مزارع و همچنین پراکنش مناسب بارندگی در فروردین و اردیبهشت ماه وکاهش درجه حرارت هوا در زمان گلدهی و دانه بندی گندم درکنار مبارزه به موقع با سن و شته از جمله عواملی بودند که باعث شد عملکرد نسبتاً مطلوبی در سطح مزارع داشته باشیم.

مدیرجهادکشاورزی تربت جام افزود: انتظار داریم با اینکه سطح زیرکشت کم شده، ولی میزان کل تولید شهرستان نسبت به سال قبل کاهش نداشته باشد.

خوشخو افزود: درحال حاضر تعداد 81 دستگاه کمباین بومی و مهاجر کار برداشت این محصول را انجام می‌دهند و دو مرکز خرید گندم در شهرستان نیز فعال و کار تحویل این محصول را برعهده دارند.

انتهای پیام//م. ط
 
 


کاهش 25 درصدی سطح زیرکشت محصول گندم نسبت به سال زراعی 96-95 در تربت جام