شهرستان شدن بندر امام خمینی (ره) با کم‌ترین هزینه

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان بیان داشت: روند شهرستان شدن بندر امام خمینی(ره) به‌طور جدی، جامع و اساسی در دست بررسی است و سعی می‌کنیم با کم‌ترین هزینه بندر امام خمینی(ره) شهرستان شود، سعی ما بر آن است شهرستان شدن بندر امام خمینی(ره) بازی برد برد باشد.

وی افزود: مسائل جغرافیایی، جمعیتی، اقتصادی و سرانه تولید ناخالص ملی در این انفکاک باید دیده شود، باید منافع 2 طرف دیده شود  و باید به وحدت فکر کنیم و 2 شهر با رعایت اصول، بتوانند سهم خود را از منافع کشور بگیرند.

شریعتی عنوان کرد: در حال حاضر یک تیم به‌صورت ویژه موضوع شهرستان شدن بندر امام خمینی(ره) را مطالعه و بررسی می‌کند، قرار نیست کار به‌صورت مخفیانه انجام شود قطعا پس از رسیدن به جمع بندی با مسئولان و نخبگان نتیجه به اطلاع عموم خواهد رسید.

استاندار خوزستان گفت: بندر امام خمینی(ره)، بندرماهشهر و حتی امیدیه و هندیجان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارند و حقشان بیش از این‌ها است، ماهشهر و بندر امام خمینی(ره) باید در کنار یکدیگر حق خود را بگیرند.

وی افزود: اینکه کمربندی بندر امام خمینی(ره) با هزینه 30 میلیارد تومان توسط سازمان بنادر و دریانوردی پذیرفته می‌شود، مسئولیت اجتماعی مهمی است.

شریعتی بیان داشت: توافق چهارجانبه اداره بنادر و دریانوردی بندر امام خمینی(ره)، راه آهن جنوب، راه و شهرسازی و آزادراه خلیج فارس برای احداث پل روگذر بندر امام خمینی(ره) بسیار مهم است این پروژه 8 میلیارد تومانی منافع هر 2 شهر مجاور را تامین می‌کند.

انتهای پیام/م