وجود ۱۸۳ هزار نفر بیکار در فارس

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ اسماعیل استاندار فارس با اشاره به نرخ بیکاری در کارگروه اشتغال فارس بیان کرد: با برنامه ریزی در کارگروه‌ها کار بانک‌ها نیز تسهیل می‌یابد.

وی تصریح کرد: بیکاری از مواردی است که باعث بروز مشکلات اجتماعی می‌شود و برای جلوگیری از این مشکل و افزایش اشتغال تمامی مدیران دستگاه‌ها باید رصد کنند و لیست طرح‌های خود را از بانک بگیرند.

تبادار افزود: هرطرح ناقصی باید کنار گذاشته شود و به دستگاه مربوطه و فرد درخواست دهنده نیز اعلام شود، زیرا هیچ چیز مهم‌تر از پرداختن به موضوعات اشتغال در استان نیست.

استاندار فارس ادامه داد: تمامی برنامه ریزی‌ها باید برای افزایش اشتغال در استان فارس فراهم شود و برای رسیدن به این امر مهم تسهیلات اشتغال آفرین باید دارای جایگاه مناسبی در موضوع پرداخت‌ها باشد.
انتهای پیام/ت

صحبت‌های استاندار فارس در خصوص نرخ بیکاری