مدیر عامل ستاد دیه خراسان رضوی گفت:از ابتدای امسال تا کنون با کمک خیران ۲۱۸ زندانی جرایم غیر عمد با بدهی ۱۳ میلیارد تومان به آغوش خانواده هایشان برگشته اند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، جواد غفاریان قدیر زاده طوسی در هفدمین
جشن گل ریزان افزود: پارسال به کمکِ خیران و تسهیلاتِ ستاد دیه خراسان رضوی
هزار و چهل زندانی جرایم غیر عمد با بدهی ۴۵ میلیارد تومان آزاد شدند.
مدیر عامل ستاد دیه خراسان رضوی گفت: امسال ۳ میلیاردو ۳۵۰ میلیون تومان برای آزادی زندانیان جرایم غیر عمد استان جمع آوری شد.
وی افزود: بیش از ۸۰۰ زندانی جرایم غیر عمد در زندانهای خراسان رضوی چشم به راه خیران هستند.
رشیدیان استاندار خراسان رضوی هم در این مراسم گفت: جشنهای گل ریزان با هدف ترویج نوع دوستی، مهربانی، عطوفت، کمک به هم نوع و گرفتن دست نیازمندان بسیار ارزشمند است.
وی گفت: نه روح قانون و نه خواست عمومی جامعه بر افزوده شدن تعداد زندانیان و ماندن این افراد در زندان نیست و این ایام فرصت خوبی است تا در قالب جشن گلریزان و کمک خیران و گروههای مختلف مردمی زمینه آزادی و بازگشت این زندانیان غیر عمد به خانواده هایشان و جامعه فراهم شود.
انتهای پیام//ف. ن
برگزاری جشن گلریزان خراسان رضوی در مشهد