اتوبوس اختصاصی باشگاه سپاهان برای فروش به مزایده گذاشته شد

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،حمید باقری در خصوص آگهی مزایده فروش خودروی اتوبوس باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان، اظهار کرد: زمانی که این اتوبوس را خریداری کردیم رنگ اتوبوس زرد و آرم باشگاه سپاهان بر روی آن خورد و اختصاصی باشگاه سپاهان شد.

وی با بیان اینکه اتوبوس به مزایده گذاشته شده چندین سال است کار می‌کند، ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است اتوبوس اختصاصی سپاهان مسافت‌های برون‌شهری طولانی را طی کند، باشگاه در نظر دارد یک دستگاه اتوبوس نو و به روز خریداری کند و قصد باشگاه به فروش گذاشتن سرمایه باشگاه نیست و هدف بهینه‌سازی اتوبوس باشگاه است.

باقری در مورد شرایط تیم فوتبال سپاهان و شروع تمرینات، تصریح کرد: تمرینات تیم فوتبال سپاهان از روز شنبه ۲۶ خردادماه آغاز می‌شود و در اولین جلسه ، بازیکنانی که به ترکیب تیم اضافه شده‌اند و بازیکنانی که در فصل گذشته نیز حضور داشته‌اند، تمرینات خود را زیر نظرامیر قلعه‌نویی در ورزشگاه نقش جهان برگزار می کنند.

مدیر روابط عمومی باشگاه سپاهان تصریح کرد: حضور آقایان در تمرین روز شنبه تیم بلامانع اما ورود برای بانوان و حتی خبرنگاران خانم ممنوع است.

 

انتهای پیام/م

 

اتوبوس باشگاه سپاهان به روز می شود