توصیه‌های دامپزشکی قزوین برای خرید گوشت مرغ

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ؛ مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: از خرید مرغ‌های قطعه بندی شده و فاقد روکش پلاستیکی بدون اطلاعات، پرهیز شود.

نقیبی مدیر کل دامپزشکی استان افزود: بسته‌بندی مرغ‌ها باید دارای تاریخ تولید، انقضاء (حداکثر ۳ روز پس از تولید)، شماره پروانه بهداشتی دامپزشکی و اطلاعات دقیق تولید کننده باشد.

وی اضافه کرد: پوست مرغ سالم باید به رنگ سفید مایل به زرد کمرنگ یا کهربایی و به طور یکنواخت روی بدن کشیده شده باشد.

نقیبی اضافه کرد: همچنین گوشت مرغ باید فاقد هرگونه تورم، خون مردگی یا خراش و نیز عاری از پر، ذرات‌خارجی و هرگونه آلودگی باشد.

مدیر کل دامزشکی استان گفت: ماهیچه‌های اسکلتی هم باید به رنگ سفید مایل به صورتی و فاقد هرگونه تغییر رنگ، خون مردگی و آثار تورم باشد.

به گفته نقیبی، نباید هیچ‌گونه بوی غیر‌طبیعی مانند بوی ترشیدگی، تعفن یا گندیدگی، از گوشت مرغ به مشام برسد.

مدیر کل دامزشکی استان گفت: فرآورده‌های خام دامی تازه باید در یخچال و در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و فرآورده‌های منجمد نیز در دمای منفی ۱۸ درجه سانتیگراد نگهداری شود.

انتهای پیام/

رعایت ضوابط بهداشتی در هنگام خرید گوشت مرغ