کشف بیش از ۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در پلدختر

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛ سرهنگ صفر عبدالوند فرمانده انتظامی پلدختر گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و همچنین تحقق شعار حمایت از کالای ایرانی، ماموران انتظامی پلدختر با تشدید کنترل خودرو‌های عبوری ۲ خودروی حامل کالای قاچاق را شناسایی کردند.

وی اظهار داشت: ماموران انتظامی پاسگاه پل تنگ میانکوه شرقی و معمولان پس از هماهنگی با مقام قضایی این خودرو‌ها شامل یک دستگاه وانت مزدا و یک دستگاه کامیونت ایسوزو را در محور‌های ارتباطی شهرستان توقیف کردند.

فرمانده انتظامی پلدختر افزود: پس از بازرسی خودرو‌های توقیفی محموله‌های قاچاق بدون مجوز گمرکی شامل پنج دستگاه لباسشویی، ۱۴ دستگاه کولر، ۵۶ هزار و ۹۶۰ قطعه آچار و پیچ گوشتی، ۶۱ هزار و ۳۰۰ قطعه انواع ابزارآلات ساختمانی و یکهزار و ۴۴۰ قطعه لوازم آرایشی و بهداشتی کشف و ضبط شد.

وی ارزش ریالی کالا‌های کشف شده را برابر نظر کارشناسان چهار میلیارد و ۷۵۰ هزار ریال عنوان کرد و افزود: در این رابطه سه نفر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.

سرهنگ عبدالوند گفت: فرماندهی انتظامی پلدختر در راستای تحقق فرمایشات فرماندهی کل قوا تمام توان و تلاش خود را در اجرای طرح‌های مبارزه با ورود کالای خارجی به کار خواهد گرفت و با این پدیده شوم که موجب خدشه به اقتصاد کشور و شیوع بیکاری در جامعه می‌شود با قاطعیت و بدون اغماض مبارزه می‌کند.

انتهای پیام/م

بیش از ۴ میلیارد ریال کالای قاچاق در پلدختر کشف شد