مصرف ۲۰ درصد آب شرب شهری توسط ادارات خراسان شمالی

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ غلامحسین ساقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان افزود: با هدف اصلاح تاسیسات آبی و مصرف بهینه آب در ادارات استان طرح ممیزی مصرف آب در سازمان‌های دولتی و غیردولتی همزمان با سراسر کشور درخراسان شمالی نیز اجرا می‌شود.
وی گفت: در این طرح، شرکت آبفا تیمی را برای بازدید از تاسیسات آبی ادارات استان اعزام می‌کند. در صورتی که تاسیسات آبی اداره‌ای نیاز به اصلاح داشته باشد اعلام خواهیم کرد تا اصلاح کنند چرا که این اصلاح، هم به نفع منابع آبی و هم به نفع بهره بردار است.
ساقی با اشاره به کاهش بارندگی‌ها و کم آبی در استان گفت: امیدواریم که امسال هم مطابق سال‌های گذشته با همکاری ادارات و مشترکان در مصرف بهینه آب، شاهد قطعی آب نباشیم و تابستان را با موفقیت سپری کنیم.
انتهای پیام/آ
اجرای طرح ممیزی آب در ادارات استان