کارشناس هواشناسی سیستان وبلوچستان خبرداد:
تداوم وزش بادهای۱۲۰ روزه سیستان تا اوایل هفته آینده

علی ملاشاهی کارشناس هواشناسی سیستان وبلوچستان  در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: : براساس تحلیل آخرین نقشه‌های همدیدی و آینده نگری هواشناسی و در ادامه وزش بادهای۱۲۰ روزه سیستان در شهر‌های شمالی استان وزش باد متوسط و روند افزایشی ۲تا ۳ درجه‌ای دما طی امروز همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به رشد ابر در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان و احتمال بارش‌های ناچیز و پراکنده در ارتفاعات جنوبی استان طی امروز افزود: از فردا تا اوایل هفته آینده با تقویت اختلاف فشار در سطح زمین بر سرعت وزش‌باد در منطقه سیستان افزوده می‌شود.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: طی این مدت د. ر. شهرستان‌های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز وزش باد شدید موجب بروز پدیده گرد و خاک می‌شود.

وی گفت: همچنین از روز دوشنبه تا روز چهارشنبه وزش باد شدیدتر است و در نقاط مستعد، طوفان گرد وخاک موجب کاهش شدید دید و اختلال در جاده‌های مواصلاتی منطقه سیستان می‌شود.

ملاشاهی با اشاره به اینکه سرعت وزش باد در این مناطق ۷۰ تا ۸۵ و در ساعات اولیه روز بیش از ۹۰ کیلومتر بر ساعت پیش بینی می‌شود، افزود: طی این مدت علاوه بر نفوذ گرد و غبار در نواحی مرکزی، جنوب شرق و مرز غربی سیستان و بلوچستان شدت وزش باد نیز در این مناطق قابل ملاحظه است و در برخی نقاط گردخاک باعث کاهش دید می‌شود.

وی تصریح کرد: از نظر دمایی نیز از فردا دمای هوا در نیمه شمالی استان حدود ۴ تا ۶ درجه کاهش می‌یابد، اما در نواحی جنوبی‌تر و سواحل جنوبی سیستان و بلوچستان روند افزایشی دمای هوا ادامه دارد.

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه طی این مدت دریای عمان مواج و متلاطم است، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته زاهدان با حداقل دمای ۲۴ درجه سانتی‌گراد و دلگان با حداکثر دمای ۴۸ درجه سانتی‌گراد بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین شهر‌های استان بودند.

انتهای پیام/ع

طوفان شن درزابل