حسن‌بیگی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شد/ نجفی خوشرودی؛ سخنگو

فلاحت‌پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی شدحسن بیگی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛با اشاره به برگزاری انتخابات هیئت رئیسه این کمیسیون در جلسه امروز عصر گفت: در این نشست ذوالنور با 9 رأی، فلاحت‌پیشه 9 رأی و بروجردی 5 رأی به عنوان کاندیداهای ریاست مجلس رأی کسب کردند.

وی ادامه داد: به دلیل آنکه ذوالنوری و فلاحت‌پیشه رأی مساوی به دست آورده بودند، با انجام قرعه‌کشی، فلاحت‌پیشه به عنوان رئیس کمیسیون امنیت ملی انتخاب شد.

نماینده مردم سمنان تصریح کرد: همچنین محمدمهدی برومندی با 13 رأی به عنوان نایب رئیس اول و کمال دهقان فیروزآبادی 12 رأی به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شدند.

وی تأکید کرد: نجفی خوشرودی با 11 رأی به عنوان سخنگوی کمیسوین امنیت ملی برگزیده شد و در ادامه جمالی با 12 رأی و علوی با 11 رأی به عنوان دبیران اول و دوم برگزیده شدند.


انتهای پیام/