کسب ۴ مدال رنگارنگ توسط کشتی گیران اردبیلی در مسابقات جهانی روسیه

فرض‌الله اصلانی، رئیس انجمن کشتی ناشنوایان استان اردبیل امروز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اردبیل اظهار داشت: انجمن کشتی ناشنوایان استان اردبیل در دو بخش کشتی فرنگی و آزاد ورزشکاران بسیار مستعدی دارد که در سطح ملی و بین المللی برای استان اردبیل افتخار کسب کردند.

وی گفت: در مسابقات جهانی کشتی ناشنوایان که به میزبانی کشور روسیه برگزار شد٬ کشتی گیران استان اردبیل در کشتی آزاد 3 مدال و در بخش فرنگی نیز یک مدال جهانی به دست آوردند.

رئیس انجمن کشتی ناشنوایان استان اردبیل افزود: حسین نوری در رده سنی بزرگسالان کشتی آزاد در مسابقات جهانی روسیه مقام اول٬ سعید یونسی مقام سوم و در رده سنی جوانان نیز مهدی ملکوتی مقام سوم را کسب کردند.

اصلانی تصریح کرد: در کشتی فرنگی نیز سجاد اژده در رده سنی بزرگسالان مقام سوم را از آن خود کرد.

وی بیان کرد: انجمن کشتی ناشنوایان استان اردبیل تمرینات کشتی آزاد را در اردبیل زیر نظر جابر پارسی و کشتی فرنگی را به مربیگری نادر مشروطه در حال برگزاری دارد و تیم‌های پایه نیز در بخش فرنگی و آزاد فعال هستند.

انتهای پیام/ع

کشتی ناشنوایان استان اردبیل