خرس قهوه‌ای حفاظت می‌شود

حسین شعبانی کارشناس مسئول اداره حیات وحش در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ اظهار کرد: در پی خشکسالی‌های اخیر و با توجه به تغییرات اقلیمی بوجود آمده و کمبود آب و غذا در زیستگاه‌ها که منجر به مهاجرت خرس‌های قهوه‌ای و تقابل با جوامع محلی می‌شود و به منظور جلوگیری از کشتار این گونه کمیاب و ارزشمند تمهیداتی اتخاذ شد.

وی، با اشاره به اینکه تهدید‌های ناشی از خشکسالی برای خرس قهوه ای، بررسی شده است، افزود: ممکن است با تجربه سال‌های قبل خرس‌های قهوه‌ای شب هنگام به منظور تغذیه به باغ‌های انگور حمله ور شوند و همچنین جهت رفع تشنگی به منابع ذخیره آب مراجعه کنند.

شعبانی اضافه کرد: مقرر شده است با همکاری دهیاری‌های امام زاده اسماعیل و دهیاری قوام آباد نسبت به توجیه باغداران و بازداشتن از کشتار خرس قهوه‌ای اقدام شود.

کارشناس مسئول اداره حیات وحش تصریح کرد: همچنین مقرر شده است، با توجه به بررسی‌ها و مکان یابی‌های انجام شده در زیستگاه خرس قهوه‌ای در حوزه اقلید آبشخور‌های مصنوعی تعبیه شود.

وی افزود: در زیستگاه جنوبی منطقه در حوزه پاسارگاد لوله‌ای به طول یک کیلومتر از منبع ذخیره آب روستا کشیده شده تا آبشخور محدوده قوام آباد نیز تغذیه شود.

انتهای پیام/ن

حفاظت از خرس قهوه ای در فارس