کرمان نایب قهرمان رقابت های دوچرخه سواری قهرمانی کشور

حسین اسلامی، رییس هیئت دوچرخه سواری استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان گفت: مسابقات دوچرخه سواری قهرمانی کشور در رده ی بزرگسالان با حضور دوچرخه سوارانی از سراسر کشور به میزبانی تهران در پیست مجموعه آزادی برگزار شد.

وی افزود: مسابقات در رشته‌های المپیک اسپرینت،٢٠٠متر، اسکراش، پوینترس، کایرین،  اومینیوم و ٤٠٠٠ متر تعقیبی برگزار شد.

اسلامی تصریح کرد: تیم استان کرمان متشکل از محمد زنگی آبادی، فرشید فارسی نژادیان، فرزاد روح الهی، مهیار کرمی و محمد صادق مظفری به مربیگری ابوالفضل گیلانی پور در این رقابت ها حضور یافت.

وی یادآور شد: در پایان این رقابت ها، فرزاد روح الهی در کایرین نایب قهرمان شد و فرشید فارسی نژادیان در ٢٠٠متر به مدال برنز دست یافت.

 اسلامی افزود: دیروز نیز در المپیک اسپرینت تیم کرمان متشکل از محمد صادق مظفری، فرشید فارسی نژادیان، فرزاد روح الهی بعد از استان های خوزستان و خراسان رضوی در جایگاه سوم قرار گرفت.

وی تصریح کرد: در نهایت، تیم کرمان در مجموع تیمی، جایگاه نایب قهرمانی را به خود اختصاص داد.

انتهای پیام/ب

دوچرخه سواران کرمانی بر سکوی دوم رقابت های قهرمانی کشور