استاندار آذربایجان شرقی؛
اشتغال جوانان مهم‌ترین مسأله جامعه

اشتغال جوانان مهم‌ترین مسأله جامعهبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ خدابخش استاندار آذربایجان شرقی در آیین افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی بخش ترکمانچای شهرستان میانه گفت:اهالی ترکمانچای مردمی سختکوش و پرتلاش هستند و این بخش نیز از هر جهت آمادگی برای جلب و جذب سرمایه‌گذار را دارد.

وی با اشاره به تسهیلات ارزان‌قیمت شش درصدی به روستا‌ها و شهر‌های کوچک، گفت: ترکمانچای می‌تواند از همه لحاظ از این تسهیلات بهره لازم را ببرد.

خدابخش عدالت اجتماعی را از محوری‌ترین شعار‌های انقلاب اسلامی ایران برشمرد و گفت: امیدواریم با مساعدت و مشارکت مردم، خیرین و دولت این شعار محوری انقلاب در جای جای ترکمانچای نیز گسترده شود.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با بیان اقدامات مهم دولت در حوزه بهداشت و درمان، گفت: در استان آذربایجان شرقی ۳ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستانی موجود است که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ تخت برای قبل از انقلاب بوده و فرسوده شده که با طرح تحول سلامت سه هزار تخت استاندارد در حال اجراست و این کارآمدی نظام جمهوری اسلامی را نشان می‌دهد.

وی گفت: این امور و کار‌های بزرگ در دیگر حوزه‌ها در سایه این نظام انجام شده است که مثال کوچک آن افتتاح مرکز اورژانس و پروژه در حال اجرای بستر درمانی در بخش ترکمانچای است. 

 

انتهای پیام/ش

وجود ی ۳ هزار و ۴۰۰ تخت بیمارستان در آذربایجان شرقی