مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان:
گوشت تولید شده در کشتارگاه چابهار مورد تائید است

گوشت تولید شده در کشتارگاه چابهار مورد تائید استبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهدی حسینی  مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در بازدید از کشتارگاه صنعتی سپیدان، پروتئین بندر شهرستان چابهار، بر نقش و جایگاه مهم کشتارگاه‌ها در کنترل و پیشگیری از بیماری‌های دامی و بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، تاکید کرد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در بازدید از کشتارگاه صنعتی دام ارغوان گوشت در شهرستان چابهار، افزود: کشتارگاه‌ها علاوه بر اشتغالزایی و کمک به اقتصاد خانواده‌ها و جامعه نقش بسیار مهمی در کنترل، پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دامی و بخصوص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام دارند که علاوه بر تامین گوشت سالم و بهداشتی و ایجاد امنیت غذایی سبب ارتقا سطح بهداشت عمومی در جامعه خواهند شد و این در اصل رسالت اصلی کشتارگاه‌های صنعتی است.

وی گفت: دام‌های موجود در پرواربندی در طول دوره پروار به لحاظ بهداشتی و ارائه خدمات کاملا تحت نظر بوده و طی دوره پروار یکسری از واکسن‌های مربوط به برخی از بیماری‌های استراتژیک مثل واکسن تب برفکی و شاربن را دریافت می‌کنند.

حسینی بیان کرد: در پایان دوره قبل از حمل به کشتارگاه‌های مجاز، معاینه بالینی به منظور حصول اطمینان از سلامت دام‌ها توسط دکتر دامپزشک نیز صورت می‌گیرد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: گوشت تولید شده در کشتارگاه چابهار کاملا بهداشتی و مورد تائید این اداره کل است.

انتهای پیام/ع

گوشت تولید شده در کشتارگاه چابهار کاملا بهداشتی است