رادیو تهران بررسی می کند؛
«علیرضا فغانی» در فینال جام جهانی حضور خواهد داشت؟

«علیرضا فغانی» در فینال جام جهانی حضور خواهد داشت؟به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدهادی نُه برادر، تهیه کننده برنامه «تهران ورزشی» درباره بحث و بررسی حضور احتمالی داور بین المللی فوتبال ایران در مراحل بالاتر و حتی فینال جام جهانی گفت: ما در برنامه این هفته تهران ورزشی درباره حضور علیرضا فغانی، داور بین المللی فوتبال ایران در مراحل بالاتر و حتی قضاوت فینال جام جهانی با حضور کارشناسان به بحث و بررسی می پردازیم.

وی افزود:ما همچنان در این برنامه حال و هوای حاکم بر بازی ها و حواشی تیم های شرکت کننده در جام جهانی را منعکس و به تحلیل رویدادهای مسابقات جام جهانی خواهیم پرداخت.

لازم به ذکر است؛ برنامه «تهران ورزشی» هر روز به جز جمعه ها از ساعت 10 و 35 دقیقه و برنامه ورزش از رادیو تهران از ساعت ۱۷ با موضوع مسابقات جام جهانی پخش می‌شود و طبق روال هفته های گذشته با شروع مسابقات جام جهانی، برنامه تهران ورزشی به صورت ویژه روزهای جمعه از ساعت 18 تا 20 روی آنتن رادیو تهران می رود.

انتهای پیام/

«تهران ورزشی» حضور فغانی در فینال جام جهانی را بررسی می کند