غنی‌سازی اوقات فراغت در فصل رویش

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ طرح اوقات فراغت اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان ویژه تابستان ۹۷ با عنوان «فصل رویش»، در استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

این طرح ویژه دختران و پسران عضو انجمن اسلامی دانش آموزان و با رویکرد تفریح، نشاط و تعالی معرفتی، اخلاقی و مهارت آموزی برگزار می‌شود.

برپایی هیئت‌های دانش آموزی، خیمه‌های معرفت، دوره‌های آموزشی مجری گری، فتوشاپ و طراحی، کلیپ سازی، برنامه نویسی اندروید، عکاسی و فیلم برداری، موشن گرافیک، برق ساختمان، کارگاه ساخت گلایدر و موشک آبی و اردو‌های تفریحی، زیارتی و ورزشی از برنامه‌های این طرح است.

همچنین برنامه‌های ویژه الگوی تعالی دختران مانند کلاس‌های مهارتی خیاطی، مدیریت خانه و خانواده و سیره پژوهی زنان مجاهد با عنوان لشگر فرشتگان در این طرح اجرا خواهد شد.

گفتنی است: پایگاه غنی سازی اوقات فراغت «فصل رویش» با شرکت یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز در شهرکرد مرکز استان گشایش یافت.

هم اکنون ۲ هزار و ۷۰۰ دانش آموز چهارمحال و بختیاری عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی هستند.

انتهای پیام/خ

طرح فصل رویش برای غنی سازی اوقات فراغت