بهره برداری طرح های حوزه فناوری اطلاعات با حضور وزیر ارتباطات در مازندران

احمد مظفری دبیر شورای اطلاع رسانی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سفر دو روزه به مازندران ضمن افتتاح چند طرح در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در چندین جلسه مهم استان نیز سخنرانی خواهد کرد.

وی با بیان اینکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد ازظهر روز چهارشنبه ۱۳ تیرماه در جلسه شورای اداری مازندران سخنرانی می‌ کند، افزود: حضور در شبکه تلویویونی سیمای مازندران و دیدار با نماینده، ولی فقیه در مازندران از برنامه‌ های اولین روز حضور وزیر ارتباطات در مازندران است.

مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران گفت: در روز پنج شنبه ۱۴ تیرماه برنامه‌ های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در گلزار شهدای ساری و ادای احترام به شهیدان آغاز و در ادامه طرح سیماک در روستای آکند ساری و طرح‌ های اپراتور‌ها و شرکت‌ های تابعه وزارت ارتباطات افتتاح خواهد شد.

مظفری افزود: برگزاری جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با حضور وزیر ارتباطات از برنامه‌هایی است که روز پنج شنبه در استانداری مازندران برگزار می‌ شود.

وی گفت: جلسه با فعالین حوزه ICT و جوانان و نخبگان و حضور در نشست مشترک مدیران و فعالان اقتصادی شهرستان‌ های محمود آباد و نور در دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان نور از دیگر برنامه‌ های دومین روز حضور دکتر آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مازندران است.

انتهای پیام/ م

سفر دو روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به مازندران