اختلافات خانوادگی منجر به اسید پاشی شد /دستگیری عاملان

محمدرضا آمویی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه گفت : به دنبال گزارش مرکز فوریت های پلیسی مبنی بر یک مورد اسیدپاشی در یکی از شهرک های کرمانشاه و انتقال مصدوم به بیمارستان، ماموران کلانتری جهت بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: با حضور ماموران در بیمارستان و تحقیقات مشخص شد که شخص مصدوم در حین تردد با یک دستگاه خودرو وانت، توسط 2 تن از سرنشینان خودرو پژو پارس مورد اسید پاشی قرار گرفته است.

 آمویی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، دستگیری متهمان در دستور کار ماموران قرار گرفت که در نهایت با استفاده از شگردهای پلیسی و کارهای اطلاعاتی عوامل اصلی اسیدپاشی شناسایی شدند.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه یادآوری کرد: ماموران پلیس پس از هماهنگی با مقام قضائی و در عملیاتی ضربتی عامل اصلی اسیدپاشی را دستگیر و به مقر پلیس انتقال دادند.

وی تصریح کرد: فرد اسید پاش در تحقیقات و بازجویی های بعمل آمده علت کارش را اختلافات خانواگی عنوان کرد.

 

انتهای پیام/د

 

 

عملیات ضربتی پلیس جواب داد