ادامه برجام با اروپا امکان پذیر است / برای من سخت است که حرف دشمن را در خصوص ۲۵۰۰ گرین کارت باور کنم

حیدر علی عابدی در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارکرد: عده ای در کشور هستند که هر چه آمریکا می گوید را قبول می کنند و هر چه دشمن می گوید به عنوان سند استفاده می کنند و بنده تا سند و مدرکی در این خصوص نبینم این ادعا را نمی پذیرم عده ای دیگر هم در کشور هستند که به مسئولان اعتماد دارند ، می دانند که مسئولان اهل خیانت نیستند ، برای من سخت است که حرف دشمن را باور کنم.

نماینده مردم اصفهان ادامه داد : وقتی که رئیس جمهور با رهبران کشور های دیگر مذاکره می کند، نباید به دنبال کف خواسته باشد و باید در مذاکرات سقف خواسته مطرح شود .

وی بیان کرد : زمانی که رئیس جمهور بحث مطالبه گری را مطرح می کند ، دیگران نباید مانند صدا و سیما سوء استفاده کنند و مرتب از قول رئیس جمهور بگویند که بسته پیشنهادی مایوس کننده است .

عابدی تصریح کرد : ما در مصرف داخل باید حداقل خواسته ها که کارشناسی شده و عملگرا تر است را باید مورد عرض یابی قرار دهیم ولی در مذاکرات بین المللی حتما مسئولان ما باید از موضع مطالبه گری صحبت کنند .

وی افزود : ما نباید با این رفتار مسئولان را در حالت دفاعی قرار دهیم ، بگذاریم فضا باز باشد تا مسئولان با خیال راحت مواضع مطالبه گرانه خود را در سطح بین المللی مطرح کنند ، در داخل باید واقع بین باشیم و با کف خواسته ها حرکت کنیم.

حیدر علی عابدی در پایان گفت : ایران توانایی ماندن در برجام را دارد ، موضع آمریکا یک موضع باطل است مسئولان کمی تدبیر کنند تا ما از این مرحله عبور کنیم.

وی تاکید کرد: چهارچوب خواسته های ما از طرف اروپا در نظر گرفته شده ، آنچه که به عنوان کف خواسته های ما مطرح است این است که سیستم های بانکی ما تحریم نشوند ، به فروش نفت ما لطمه ای وارد نشود ، واردات و صادرات ما تحت تاثیر قرار نگیرد و این موارد باید وارد مرحله عملی شود.

وی ادامه داد: این برای ما مهم است که امریکا موقعیتی ندارد که بتواند ایران را به انزوا بکشاند و سایر کشور ها را بر علیه ما تحریک کند .

انتهای پیام/م

نظر نماینده مردم اصفهان درباره بسته پیشنهادی اروپا