درخشش سابریست های نونهال کرمانی در رقابت های قهرمانی کشور

بهزاد بهمنیار، رییس هیئت شمشیربازی استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان با اشاره به برگزاری جشنواره شمشیربازی نونهالان کشور در تهران، گفت: از استان کرمان بیش از 20 ورزشکار در سه اسلحه سابر، فلوره و تپه در این مسابقات به رقابت پرداختند.

وی با اعلام اینکه در این رقابت ها، همه نمایندگان کرمان از گروه خود(پول) صعود کردند، افزود: بدین ترتیب، تعدادی در مرحله یک شانزدهم، تعدادی در مرحله یک هشتم و چند نفر هم تا مرحله یک چهارم بالا آمدند.

بهمنیار تصریح کرد: بر این اساس، آروین رضایی و امیرعلی بدرود جزو ۸ ورزشکار برتر، نگار سیف الدینی و علی اصغر میرزابیگی و اشکان پور سیف الدینی جزو ۱۶ نفر برتر و فاطیما پورشیخ علی، حوریه بهمنیار، آرش عرب پور، یزدان محمدجعفری،پرهام کامیابی و محمد سربی زاده جزو ۲۴ نفر اول این رقابت ها شدند.

انتهای پیام/ب

پایان جشنواره شمشیربازی نونهالان کشور