در 3 ماهه نخست سال 97؛
تولید بیش از 21 هزار تن گوشت مرغ در خوزستان

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، محمد مشکورزاده، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با اشاره به اینکه در 3 ماهه نخست سال جاری 21 هزار و 372 تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید شده است بیان داشت: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد افزایش نشان می دهد.

وی، افزایش تولید گوشت مرغ را حاصل افزایش جوجه ریزی های انجام شده عنوان کرد.

مشکورزاده جوجه ریزی انجام شده در 3 ماهه نخست سال 96 را 11 میلیون و 54 هزار قطعه عنوان و تصریح کرد: میزان جوجه ریزی در مدت مشابه سال جاری 11 میلیون و 248 هزار قطعه بوده است.

انتهای پیام/گ

افزایش تولید فرآورده های دامی