انتخاب بازرسان خانه مطبوعات خراسان شمالی

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد؛ علی خادمی مدیرخانه مطبوعات استان خراسان شمالی گفت: اعضای این تشکل رسانه‌ای روز گذشته با شرکت در انتخابات که همزمان با ۱۹ استان دیگر برگزار شد بازرسان خود را شناختند و خراسان شمالی از لحاظ میزان مشارکت اعضا پنجم شد.

وی افزود: در انتخابات بازرسان خانه مطبوعات و رسانه‌های استان، ۶۶ ممیز ۷ دهم درصد از اعضای اصلی خانه مطبوعات شرکت کردند که به این ترتیب خراسان شمالی پس از استان‌های کرمان، هرمزگان، آذربایجان شرقی و بوشهر در رده پنجم جدول میزان مشارکت استان‌ها قرار گرفت.

خادمی اظهار کرد: بر اساس آرای الکترونیکی اعضا ، نازلی حیدرزاده با ۳۵ رای، جواد آگاهی با ۲۸ رای به عنوان بازرس اصلی و وحید خادمی با ۲۰ رای به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

وی افزود: بر اساس دو دعوت نامه مجمع عمومی عادی و فوق العاده که ۱۴ تیرماه جاری منتشر شد ، اعضای اصلی خانه مطبوعات این استان هم زمان با ۱۹ استان دیگر کشور در انتخابات اصلاح اساسنامه خانه مطبوعات و انتخاب بازرسان شرکت کردند.

مدیرخانه مطبوعات استان خراسان شمالی با اشاره به این که این انتخابات صبح و عصر روز گذشته به صورت الکترونیکی و با نظارت هیات مدیره سنی خانه مطبوعات و نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، افزود: اکثریت اعضای شرکت کننده در انتخابات به اصلاح اساسنامه خانه مطبوعات رای منفی دادند.

گفتنی است: هم اکنون خانه مطبوعات خراسان شمالی دارای ۸۲ عضو اصلی و افتخاری است.

انتهای پیام / ب

بازرسان خانه مطبوعات خراسان شمالی انتخاب شدند