پاینده فوق تخصص سرطان بزرگسالان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه گفت:مغز و نخاع ارتباط تنکاتنگ هست و نخاع با توجه به طولی که دارد از ابتدای تولد تا سنین بالا ایجاد شده است
وی گفت : در هنگام رشد تومورها نخاع و اعصاب نخاع و پرده نخاع تحت تاثیر قرار می گیرند و هر کدام که درگیر شوند علامت ها را به سمت خود می برند و گاهی ممکن است که به صورت حاد و ناگهانی ایجاد شود و با فلج اندام همراه باشد.
وی افزود:درد یک زنگ خطر خوب است که می توان به ان اشاره کرد دردهای این تومور ها شبانه و دایم است و دردی ثابت دارد و باید توجه کرد که به صورت تدریجی گسترش پیدا می کند و صعف اندام ها دچار شود و دردی که در ناحیه ستون فقرات ادامه داشته باشد باید حتما پیگیری شود.
وی بیان کرد: بر اثر وجود تومورها در نخاع گاهی موجب سکته نخاعی می شود و ناگهانی علائم ایجاد شود که بسیار مهم است و باید سریعا پیگیری شود.
وی بیان کرد:دردهای تیر کشنده و موضعی حتما باید مورد توجه قرار گیرد علایم مشکوکی در ستون فقرات یا سردردهای مزمن نیز از جمله مواردی است که در تشخیص تومورها می تواند کمک کند.
پاینده گفت:بررسی های تشخیصی و ازمایشات خون بالا رفتن فاکتورهای التهابی برای تشخیص بیماری کمک دهنده هستند.
وی افزود: یافته های تصویری برای تشخیص بیماری در مسیر نخاعی خیلی کمک دهنده است و ام ار ای نیز می تواند محل ضایعات و ماهیت آن را پیدا کند.
انتهای پیام/ز