مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن گفت: با آغاز برداشت انگور از سطح تاکستانهای بردسکن پیش بینیمی شود ۲۳ هزار تن انگور برداشت شود.

به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ؛محمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن افزود: 10 هزار و 45 هکتار از اراضی این شهرستان را
تاکستانهای سرسبز انگور تشکیل می دهد که در هرهکتار به طور متوسط 22 تن انگور تولید و درمجموع 23 هزار تن محصول انگور ازاین سطح برداشت می شود.
وی گفت: 30 درصد این
انگور برداشتی به مصرف نوبرانه در بردسکن و دیگر شهرهای کشور میرسد و بیش از 70 درصد آن به صورت کشمش در میآید.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن مهمترین انواع انگور در منطقه را عسگری و پیکامی اعلام کرد و افزود: باتوجه به گرمای شدید هوا وخاموشی منابع آبی وتغییر مدار آبیاری به طورمیانگین بین 10 تا 15 درصد کاهش عملکرد براثرآفتاب سوزی را در محصول انگور خواهیم داشت.
انتهای پیام//م. ص