چه کنیم در فصل تابستان دچار مسمومیت غذایی نشویم

بیگلری مدیر کارگروه سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه  گفت: چون در فصل گرما بسیاری از میکروب ها فرصت رشد بهتری دارند برای پیشگیری از عفونت های روده ای و جلوگیری از مسمومیت ها باید نکاتی رعایت کنیم.

 وی ادامه داد: گرما در فاسد شدن مواد غذایی اهمیت زیادی دارد و باید  وقتی غذایی آماده می کنیم حتما سریع مصرف کنیم و یا در دمای یخچال نگه داریم.

بیگلری گفت: نکته دوم در سلامت مواد غذایی در بحث سبزیجات و میوه هاست و باید سبزیجان و میوهها را با  محلول پرکلرین وضد عفونی کننده شستشو دهیم و آب به تنهایی گند زدایی نمی کند.


وی گفت: شهروندان از خرید مواد غذایی از دست فروشان مواد غذایی  پرهیز کنند و از مراکز معتبر و مورد تایید بهداشت   مواد مورد نیاز خود را تهیه کنند و به تاریخ انقصا محصولات خریداری شده توجه کنیم که در معرض فساد نباشند.


بیگلری گفت:  کودکان و سالمندان نسبت به گروه های دیگر بیشتر در معرض آسیب قرار دارند و این امر به دلیل تضعیف سیستم ایمنی بدنشان است  بهتر است برای این گروه  از ابمیوه هایی که حتما بهداشتی و سالم هستند استفاده کنیم.

وی ادامه داد: یادکمان باشد که باقی مانده غذاها  به خوبی بپوشانیم تا از دسترس حشرات خارج شود.

 بیگلری بیان کرد: برای جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان بهتر است  چندین نوبت آب به همراه کمی آبلیمو و ماست مصرف کنیم .

انتهای پیام/ز

راهکار جلوگیری از گرمازدگی در فصل تابستان