به دنبال حمله پهپادی مبارزان یمنی؛
کار‌ها در فرودگاه ابوظبی به روال طبیعی پیش نمی‌رود

کار‌ها در فرودگاه ابوظبی به روال طبیعی پیش نمی‌رودبه گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه الجزیره، یک تحلیلگر و متخصص هوانوردی گفت: به رغم این که مسئولان فرودگاه ابوظبی بر سیر طبیعی روند امور در این فرودگاه تاکید می‌کنند؛ اما واقعیت این گونه نیست.

«الکس ماچراس»، تحلیلگر و متخصص هوانوردی، با انتشار پیامی در توییتر خود نوشت: مسئولان فرودگاه ابوظبی به وقوع حادثه‌ای در این فرودگاه اذعان کردند؛ اما تاکید می‌کنند کار‌ها در این فرودگاه به شکل طبیعی پیش می‌رود.

وی در ادامه نوشت این در حالی است که کار‌ها به شکل طبیعی پیش نمی‌رود و از زمان حملات، اختلالاتی به وجود آمده است. 

روز گذشته یگان پهپاد‌ی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با پهپاد جدید صماد -۳ در چندین نوبت  فرودگاه ابوظبی را هدف قرار داد.

مدیریت فرودگاه ابوظبی در صفحه خود در توئیتر از وقوع یک حادثه در این مکان خبر داد و اعلام کرد اوضاع را از نزدیک دنبال و مردم را از آخرین اخبار آگاه می‌کند.

انتهای پیام/