ایجاد پنجمین مرکز آموزش هتلداری کشور در همدان

ایجاد پنجمین مرکز آموزش هتلداری کشور در همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ مختاران مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان با بیان اینکه در کشور چهار مرکز هتلداری وجود دارد گفت: این پنجمین مرکز در کشور خواهد بود که استان همدان بسترهای مناسبی از نظر گردشگری دارد و همین امر می تواند در علمی کردن جذب گردشگر نقش موثری داشته باشد.

او با اشاره به اینکه مراکز آموزش فنی و حرفه ای در همه عرصه ها فعالند افزود : از نظر آمار بیشترین حوزه فعالیت ما در حوزه خدمات است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همچنین در مورد دیپلماسی مهارت هم گفت : در نظر داریم با انعقاد تفاهم نامه هایی با همکاری اتاق تعاون و اتاق بازرگانی مربیانی را که سایر کشورها برای آموزش مهارت بفرستیم.

مختاران به کسب مقام چهارم در هجدهمین دوره رقابتهای ملی مهارت هم اشاره کرد و گفت : هر ساله از استان همدان در قالب تیم ملی در مسابقات بین المللی شرکت کننده داریم که در سال ۲۰۱۹ روسیه هم شرکت خواهیم کرد.

انتهای پیام/ د

آموزش هتلداری کشور در همدان برگزار می شود