ساخت مجتمع‌های آبرسانی در قزوین سرعت می‌گیرد

محمد علیزاده مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان قزوین در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ گفت: این اعتبار برای تکمیل مجتمع‌های آبرسانی و پروژه‌های تک روستایی هزینه می‌شود.

علیزاده افزود:، چون بیشتر آب روستا‌های استان از چاه، چشمه و قنات تامین می‌شود تحت تاثیر بارندگی قرار می‌گیرد.

مدیرعامل آبفای روستایی استان گفت:۷۰ روستای استان با تنش آبی مواجه اند که به صورت سیار به آن‌ها آب رسانی می‌شود.

وی افزود: ۲۳ روستا در شهرستان تاکستان، ۲۰ روستای قزوین، ۲۰ روستای بویین زهرا، ۵ روستا در آوج و ۳ روستا در شهرستان البرز با تنش آبی مواجه اند.

علیزاده با بیان اینکه از سه سال گذشته ۲۰ میلیارد تومان برای ساخت ۴۳ مجتمع‌های آب رسانی اختصاص یافته است گفت: در دو سال گذشته ۲۰ مجتمع آبرسانی برای ۱۰۰ روستا به بهره برداری رسیده است و مابقی با تامین اعتبار امسال و سال آینده افتتاح می‌شوند.

مدیرعامل آبفای روستایی استان افزود: برای تکمیل مجتمع‌های آب رسانی ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است و امسال ۸ مجتمع به بهره برداری می‌رسد.

از ۸۲۴ روستای استان قزوین ۵۰۷ روستا زیر پوشش آبفای روستایی است.
انتهای پیام/.

اختصاص بودجه میلیاردی  برای مقابله با تنش آبی