برخورداری 43 قشلاق استان اردبیل از پنل‌های خورشیدی

معرفت آذری ،مدیرکل امور عشایر استان اردبیل امروز در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،اظهار داشت: در حال حاضر تمام مناطق ییلاقی در سطح استان اردبیل فاقد برق بوده و از این نعمت بی‌بهره هستند که برای رفع مشکل روشنایی عشایر توزیع پنل‌های خورشیدی به صورت رایگان در بین این قشر در دستور کار بوده و در این زمینه پیگیری و اقدامات لازم انجام می‌شود.

وی توزیع پنل‌های خورشیدی را با هدف تامین نیاز عشایر استان در مناطق ییلاقی به برق برشمرد و تصریح کرد: تلاش برای رفاه حال عشایر از مهمترین برنامه‌ها بوده که با همکاری و مشارکت با نهادهای مختلف در این زمینه تلاش همه‌جانبه‌ای انجام می‌شود و در همین راستا  در گام نخست 40 دستگاه پنل خورشیدی بین عشایر ییلاق یهرلو  از عشایر شهرستان گرمی توزیع شد.

مدیرکل امور عشایر استان اردبیل افزود: تلاش می‌کنیم تا با پیگیری‌های لازم زمینه برخورداری ساکنان مناطق عشایری ییلاقی در سایر شهرستان‌ها و مناطق را نیز از نعمت برق فراهم آورده و با استفاده از پنل‌های خورشیدی رایگان زمینه برخورداری آنها را از نیروی برق فراهم آوریم.

آذری از برخورداری 43 قشلاق استان اردبیل از پنل‌های خورشیدی خبر داد و گفت: در سال گذشته ما توانستیم این تعداد قشلاقات را که فاقد نیروی برق بودند به تعداد 297 خانوار از نعمت برق با استفاده از پنل‌های خورشیدی بهره‌مند کنیم.

انتهای پیام/ع

توزیع پنل های خورشیدی در بین عشایر اردبیل