معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده خبر داد؛
زنان سرپرست خانوار در اولویت برنامه‌های توانمندسازی

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛ معصومه ابتکار معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده هنگام ورود به فرودگاه تبریز با اشاره به نقش زنان در اصلاح الگوی مصرف و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: قشر آسیب پذیر از جمله زنان سرپرست خانوار در اولویت برنامه‌های توانمندسازی قرار دارد.

وی، هدف از سفر خود به آذربایجان شرقی را تبیین سیاست‌های دولت در مورد زنان و خانواده از طریق دیدار با فرهنگیان و زنان فرهیخته عنوان کرد و افزود: علاوه بر دیدار با امام جمعه استان، نشستی با اعضای تشکل‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خواهد داشت.

وی حضور در اورژانس اجتماعی ۱۲۳ را از دیگر برنامه‌های خود عنوان کرد و گفت: دیداری با زندانیان هم در برنامه کاری است و از نزدیک در جریان مشکلات آنان قرار خواهد گرفت. 

انتهای پیام/ش

توان افزایی زنان در زمینه کارافرینی از رویکرد‌های دولت است