خبرنگاران انتقاد منصفانه را سرلوحه کار خود قرار دهند

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی نواداد، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل به مناسبت روز خبرنگار افزود: مردم از خبرنگاران انتظار دارند مشکلات آنها را به مسئولان انتقال دهند که باید این انتقال مشکلات همراه با بررسی همه جانبه صورت گیرد.

وی بیان کرد: انتقاد از عملکرد مسئولان بدون ارائه راهکار نمی تواند مفید واقع شود و خبرنگاران همواره باید انتقادها را توام با تحقیق و بیان نتیجه و راهکار ارائه کنند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با اشاره به سختی کار خبرنگاران گفت: لحظه، لحظه فعالیت خبرنگاران توام با مشکلات و سختی بوده و این قشر تمام ناملایمات عرصه اطلاع رسانی را در گرما، سرما، جنگ و بحران تحمل می کنند.

نواداد افزود: برای خبرنگاران یک روز مشخص نمی توان تعریف کرد و هر روز به آنها اختصاص دارد، چرا که دائم در حال انتقال خبر و کار خبرنگاری هستند.

انتهای پیام/ح

مردم از خبرنگاران انتظار دارند