آشنا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
رئیس‌جمهور در مجلس حتما با صراحت بیشتری صحبت می‌کند/تصمیمات ارزی جدید جبران گذشته خواهد بود

مشاور رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور در مجلس حتما با صراحت بیشتری صحبت می‌کند و مخاطب اصلی صحبت‌هایش علاوه بر نمایندگان؛ مردم هستند.

رئیس‌جمهور در مجلس حتما با صراحت بیشتری صحبت می‌کند/تصمیمات ارزی جدید جبران گذشته خواهد بودحسام الدین آشنا مشاور رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان, در خصوص طرح سوال از رئیس‌جمهور اظهار کرد: رئیس جمهور در مجلس حتما با صراحت بیشتری صحبت می‌کند و مخاطب اصلی صحبت‌هایش علاوه بر نمایندگان؛ مردم هستند.

مشاور رئیس‌جمهور با اشاره به گفت‌وگوی اخیر تلویزیونی روحانی نیز گفت: وظیفه ما این است که به تصمیمات دولت امیدوار باشیم و با توجه به تجربه قبلی که در سیاست‌گذاری ارزی بدست آمده پیش بینی می‌شود که ضعف و تصمیم‌گیری‌های گذشته جبران شود.

وی تاکید کرد: تصمیمات ارزی که در روزهای گذشته از سوی رئیس بانک مرکزی اعلام شد؛ تاثیرات مثبتی در بازار خواهد داشت.

آشنا با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره مبارزه با فساد اظهار کرد: دستور ایشان در مورد تخلفات ومبارزه با فساد قاطع و فراگیر است و قوه فضائیه و قوه مجریه باید در این زمینه همکاری داشته باشند.

انتهای پیام/