بخشودگی جرایم ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی دانشجویان دانشگاه جامع علمی و کاربردی

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛   پیش بین  معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای طرح بخشودگی جرایم دیرکرد صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد.

بر اساس تصمیمات صندوق رفاه دانشجویان در راستای اجرای سیاست خدمات رسانی توام با کرامت انسانی به دانشجویان و دانش­ آموختگان و برای مراعات و رفاه حال دانش آموختگان بدهکار و فراهم ساختن تسهیلاتی جهت بازپرداخت بدهی بدهکاران معوق و با توجه به فرا رسیدن اعیاد بزرگ قربان و غدیر در خصوص طرح بخشودگی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان و تقسیط مجدد بدهی آنان، این طرح از مورخ 97/05/20 لغایت 97/06/10 اجرا می‌شود.

 پیش بین گفت: با اجرای این طرح، بدهکارانی که در زمان مقرر بدهی خود را به صندوق رفاه دانشجویان پرداخت نکرده اند و مشمول جریمه دیر کرد شده­ اند تا پایان زمان مذکور فرصت دارند از طریق پورتال دانشجویی صندوق رفاه از بخشودگی 50 تا100 در صدی جرایم بهره ­مند شوند.

انتهای پیام/

جزئیات طرح بخشودگی جرایم دیرکرد دانشجویان علمی کاربردی