ابوترابی‌فرد در مراسم الماس‌های درخشان:
همه اقوام ایرانی در هشت سال دفاع مقدس ایفای نقش کردند

همه اقوام ایرانی در هشت دفاع مقدس ایفای نقش کردندبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدحسن ابوترابی فرد امام جمعه موقت تهران در مراسم الماس‌های درخشان و تجلیل از هموطنان آزاده ارامنه که عصر امروز  سه شنبه 23 مردادماه در فرهنگسرای اشراق تهران اظهار کرد: تاریخ دفاع مقدس زیباترین، ماندگارترین و پراثرترین قطعه از تاریخ ایران است.

وی افزود: یکی از عوامل زیبابخشی این برهه از تاریخ (8 سال دفاع مقدس) حضور تمامی اقوام، ادیان و مذاهب در دوران سخت مقاومت و ایستادگی آزادگان است. چرا که تمامی اقوام ایرانی در این مقاومت نقش داشتند.

ابوترابی‌فرد با اشاره به حضور 30 آزاده ارامنه در 8 سال دفاع مقدس گفت: اسارت زیباترین وحدت ملت ایران بود و آزادگان در کنار هم و در اوج صمیمیت در چنگال دشمنی به اسم صدام از همه ارزش‌های انقلاب اسلامی دفاع کردند.

امام جمعه موقت تهران در پایان گفت: امیدواریم ملت ایران همچون گذشته نماد وحدت باشد و برای پاسداری از ایران اسلامی، عزت، شرف، استقلال و اقتدار خویش قدم بردارد.

انتهای پیام/