کشف 92 اصله چوب آلات قاچاق جنگلی در اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، شهامت هدایت، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل افزود: این تعداد قنداق جنگلی که از استان همجوار توسط افراد سودجو و فرصت طلب وارد اردبیل شده بود با هوشیاری نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی استان کشف و ضبط شد.

وی اظهار داشت: در این رابطه سه نفر متخلف دستگیر و با تشکیل پرونده برای رسیدگی به مراجع قضایی استان معرفی شدند.

هدایت بیان کرد: نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان بصورت شبانه روزی و با کنترل گلوگاه های قاچاق استان با متخلفان برخورد جدی خواهند کرد.

وی از مردم و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده تخریب منابع طبیعی و قاچاق هر گونه فرآورده های جنگلی و مرتعی توسط افراد سودجو و فرصت ‌طلب مراتب را به شماره تلفن رایگان 1504 مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان اطلاع دهند.

جنگل های استان اردبیل با احتساب بیشه زارها و درختچه زارها 63 هزار و 153 هکتار می باشد که در سه ناحیه رویشی خزری (هیرکانی)، ارسبارانی و تورانی واقع شده است.

انتهای پیام/ح

دستگیری 3 قاچاقچی چوب در اردبیل