بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا - اندونزی؛
خلج: توانستیم با اقتدار تیم ملی کبدی تایلند را شکست دهیم

خلج: توانستیم با اقتدار تایلند را شکست دهیمبه گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، غزاله خلج بازیکن تیم ملی کبدی بانوان پس از پیروزی در برابر تیم تایلند گفت: به کسب مدال طلاک در این دوره از بازی های آسیایی جاکارتا 2018 خیلی امیدوار هستیم.

او در ادامه افزود: اگر به همین صورتی که در مقابل تیم تایلند بازی کردیم فردا مقابل تیم هندوستان هم همین طور بازی کنیم با اختلاف تیم هندوستان را شکست خواهیم داد و پس از پانزده سال مدال طلا را در فینال برای ایران کسب خواهیم کرد.

اخبار و حواشی داغ مربوط به بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸ را لحظه به لحظه در اینجا (بازی‌های آسیایی جاکارتا ۲۰۱۸) دنبال کنید.

خلج درباره دیدار نیمه نهایی مقابل تیم تایلند گفت: قبلا 2 بار به تیم تایلند باخته بودیم و استرس زیادی داشتیم اما با توکل بر خدا و تلاش همه بازیکنان و پس از هشت ماه تلاش سخت توانستیم با اقتدار تیم تایلند را شکست دهیم.

بازیکن تیم ملی کبدی بانوان گفت: در دقایقی از بازی مقابل تایلند با اشتباه یکی 2 تا اشتباه فردی تیم تایلند امتیازش را به تیم ما نزدیک کرد اما با راهنمایی کادرفنی و تلاش مضاعف بچه ها دوباره اختلاف امتیازات بیشتر شد و توانستیم با اختلاف خوب تیم تایلند را شکست دهیم.


بیشتر بخوانید: صعود تیم کبدی بانوان ایران به فینال بازی‌های آسیایی


انتهای پیام/

تیم ملی کبدی بانوان مقتدرانه تیم تایلند را شکست داد