واکنش یک مسئول به کمبود لوازم بهداشتی: سازمان غذا و دارو مجوز واردات نمی‌دهد

واکنش یک مسئول به کمبود لوازم بهداشتی: سازمان غذا و دارو مجوز واردات نمی‌دهدحمید مقیمی نایب رییس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و عطریات در گفت وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان ،درباره کمبود مواد شوینده و بهداشتی در بازار اظهار کرد:چالش های موجود بر سر راه اخذ مجوز واردات از سازمان غذا و دارو و عدم ترخیص بموقع کالا از گمرکات ، موجب شده وقفه‌ای در تامین نیاز مردم در زمینه مواد شوینده و بهداشتی پیش بیاید. پیش بینی می‌شود در آینده وضعیت نامساعدتر شود.


بیشتربخوانید: تقاضای زیاد در بازار سکه و طلا حباب ساز شد 


وی گفت: ۹۹ درصد از مواد شوینده وبهداشتی توسط  بخش خصوصی وارد می شود  در صورتی که سازمان غذا و دارو و گمرکات شرایط را تسهیل کنند هیچ مشکلی در تامین مواد شوینده و بهداشتی نخواهیم داشت.

نایب رییس انجمن واردکنندگان فرآورده‌های آرایشی، بهداشتی و عطریات، تصریح کرد: برای واردات مواد شوینده و بهداشتی نیازمند ارز دولتی هستیم.در چند سال گذشته بخش خصوصی از طریق ارتباط با کمپانی‌های بین المللی، توانسته کالا را به صورت اعتباری وارد کشور کند.

مقیمی، درپایان از تقاضای زیاد برای مواد شوینده و بهداشتی در بازار  خبر داد و گفت: باید مسئولان ذی ربط مشکلات مربوط به گمرک و اخذ مجوز از سازمان غذا و دارو را برطرف کنند تا در روزهای آتی شاهد سوءاستفاده قاچاقچیان  در بازار نباشیم.

انتهای پیام/

برای واردات مواد شوینده و بهداشتی نیازمند ارز دولتی هستیم