اخبار ضد و نقیض از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به سوریه

اخبار ضد و نقیض از حمله موشکی رژیم صهیونیستی به سوریهبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، شبکه المیادین به نقل از خبرنگار میدانی خود گزارش داد رژیم صهیونیستی با چندین موشک به پایگاه هوایی المزه در غرب دمشق حمله کرده است.

رسانه‌های صهیونیستی نیز مدعی شده‌اند که کاروانی از موشک‌های دوربرد که به تازگی وارد این پایگاه هوایی شده بود، هدف حمله قرار گرفته است.

برخی منابع سوری می‌گویند مرکز تحقیقاتی «جمرایا» در غرب دمشق و پایگاه هنگ ۶۶ ارتش سوریه در پایگاه هوایی المزه نیز هدف حملات موشکی قرار گرفته‌اند.

منابع خبری نزدیک به دولت سوریه می‌گویند پدافند هوایی ارتش چند موشک مهاجم را ساقط کرده است.

با وجود این گزارش‌ها و تصاویر و فیلمهایی که در این رابطه منتشر شده، یک منبع نظامی سوری هرگونه حمله هوایی به پایگاه المزه را تکذیب کرد. خبرگزاری «سانا» به نقل از این منبع گزارش داده که انفجار‌های رخ‌داده بر اثر اتصال برق در انبار مهمات بوده است.

انتهای پیام/

صدای چندین انفجار در دمشق شنیده شد