ظریف پس از ورود به دمشق:
مناطق ادلب باید از باقیمانده تروریست‌ها پاکسازی شود

اظهارات ظریفبه گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان صبح امروز به منظور گفت‌وگو و رایزنی با مقامات سوری به دمشق رفت.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشور در حاشیه این سفر درباره وضعیت فعلی سوریه اظهار کرد: پیروزی‌های مقاومت و تلاش‌های استکبار و گروه‌های افراطی به منظور ایجاد مشقت برای مردم سوریه‌ و شکست اقدامات استکباری، بحث روز دنیاست.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر لزوم حفظ تمامیت ارضی سوریه، گفت: همه اقوام و گروه‌ها در دمشق باید متحد شده و به عنوان مجموعه‌ای واحد روند بازسازی در سوریه را شروع کنند. باید آوارگان به خانه‌های خود بازگشته و مناطق ادلب  از باقیمانده تروریست‌ها پاکسازی شده و در اختیار مردم این کشور قرار گیرد.

ظریف در پایان با اشاره به برگزاری اجلاس سران ایران،ترکیه و روسیه در کشورمان افزود: در آستانه اجلاس سران، در مورد موضوعاتی که در نشست ایران،روسیه و ترکیه مطرح می شود با دوستان سوری مورد بحث قرار می گیرد و سیاست‌های رسیدن به راه حل نهایی در دمشق از مسیر سیاسی بررسی خواهد شد.

انتهای پیام/