سی‌ان‌ان: روسیه دو بار به نیرو‌های آمریکایی حاضر در خاک سوریه هشدار داده است

سی‌ان‌ان: روسیه دو بار به نیرو‌های آمریکایی حاضر در خاک سوریه هشدار داده استبه گزارشگروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، منابع نظامی به شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان گفتند که روسیه دو بار در هفته گذشته هشدار داده است که ممکن است به سرزمین‌های تحت کنترل واشنگتن  در خاک سوریه حمله کند.

به گفته آن‌ها، روسیه معتقد است که در سرزمین‌های تحت کنترل آمریکا گروه‌های مسلح غیرقانونی فعالیت می‌کنند.

واشنگتن از این وحشت دارد که ارتش روسیه حملات هوایی را در بخش شرقی مدیترانه انجام دهد؛ جایی که احتمالا، گروه‌های مخالف مستقر هستند.

سی‌ان‌ان نوشت: آمریکایی‌ها اعلام کردند که در این درگیری‌های احتمالی، ارتش آمریکا به طور ناخواسته درگیر می‌شود. آن‌ها به نوبه خود حق دفاع از خود را در صورت حمله دارند و ممکن است بدون اجازه لازم از دولت، عمل کنند. 

یک منبع گفت: ما به شدت به آن‌ها توصیه می‌کنیم [نیروی هوایی روسیه] از التنف دور شوند. ما آماده اقدامات متقابل هستیم.

در حال حاضر استان ادلب سوریه تنها منطقه وسیعی است که در چنگ گروه‌های تروریستی قرار دارد و دولت دمشق در پی پاکسازی آن از وجود تروریست‌هاست.

انتهای پیام/

هشدار روسیه به نیروهای آمریکایی در سوریه