روانسر نیاز به احداث بیمارستان دارد

ویس مرادی فرماندار روانسر در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، گفت:  کار ساخت بیمارستان  روانسر  10 تا 15 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با پیگیری های انجام شده  زمین تهیه  و تغییر کاربری  شده و آزمایش  خاک انجام نیز صورت گرفته است.

 وی بیان کرد: روانسر با جمعیت 50هزار نفر باید یک  بیمارستان داشته باشد و برای ظرفیت آینده هم برنامه ریزی شود   در ابتدا 32 تخت خوابی و چون پاسخگو نیست و  سال ها این بیمارستان در شهر باید جوابگوی افزایش جمعیت نیز باشد  به 64 تختوابی  ارتقا یافت.

وی ادامه داد:  اعتباری 3 میلیارد و 650میلیلون تومان  اختصاص یافته است و وزرات بهداشت  قول داده 20 میلیارد تومان افزایش بدهند تا پیمان سپاری شود .

 وی گفت: یکی از  دلایل احداث  بیمارستان  حجم تصادفات و گردشگرانی است  که به این شهر می آیند و حجم ترافیک در این محور افزایش پیدا می کند و باید علاوه بر ساخت بیمارستان  محور این شهرستان نیز تعریض شود.

ویس مرادی  گفت: محور روانسر از حسن اباد تا سه راهی  جوانرود  و پاوه تعریض شده و یک لاین باقی مانده  و یک  میلیارد و 700 میلیون تومان  هزینه شده است اما پاسخگوی  نیاز نیست و پیشنهاد دادیم که آزاد راه  تبدیل شود که جز دستور کار وزرات  راه و شهرسازی  است .

وی بیان کرد:  از مسئولین توقع داریم که  این پروژه را احداث کنند چرا که  تنها محور کرمانشاه به اورامانات  است که ازاد راه ندارد  و اگر توسعه  پیدا کندبسیاری از  مشکلات ترافیکی حل می شود.

 

انتهای پیام/ز

اعتبار  3 میلیارد و 650میلیلون تومانی برای ساخت بیمارستان روانسر   اختصاص یافته است