العهد الجدید فاش کرد: محمد بن سلمان فکر می‌کند هر آن ممکن است ترور شود

العهد الجدید فاش کرد: محمد بن سلمان فکر می‌کند هر آن ممکن است ترور شودبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، حساب «العهد الجدید» در توییتر که متعلق به افراد نزدیک به کانون تصمیم‌گیری‌های پنهان در عربستان است، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، را فردی مضطرب دانست که هر آن احتمال می‌دهد ترور شود.
­

در توییت العهد الجدید آمده است: صرف نظر از خبر روزنامه تایمز درمورد فرا رسیدن پایان قدرت بن سلمان، ولیعهد عربستان، عملکرد، اقدامات دیوانه‌وار و آزار و اذیت وی برای دیگران همگی نشان از احساس ناامنی و اضطراب دارد.


بیشتر بخوانید| تایمز: روزهای حضور ولیعهد سعودی به شماره افتاده است


العهد الجدید در توصیف شخصیت بن سلمان افزود: وی تحمل هیچ مخالفتی را ندارد و در همین حال تدابیر امنیتی اطراف خود را به گونه‌ای تشدید کرده است که حتی به نزدیک‌ترین افراد اجازه نمی‌دهد به او نزدیک شود و همگی این‌ها تایید می‌کند که او به شدت هراسان است، گویی او را تعقیب می‌کنند و هر آن ممکن است ترور شود.

انتهای پیام/

توییت العهد الجدید درباره هراس بن سلمان از ترور شدن